onsdag 17 februari 2010

Elektrifierad...



Hej go vänner. Har haft lite knepiga minst sagt grejer det sista. Under ett par veckor har jag vid ett par tillfällen haft jävligt obehagliga grejer som hänt när jag sover... Igår fick jag det mitt på dagen när jag plötsligt blev såååå trött och fick gå o lägga mig o vila lite...

Igår satt det i och kom tillbaka om och om igen, utan att jag lyckades vakna helt... Idag gick jag till läkaren. Han sa att det till 99,9 procent är epilepsi. VAAAAAAAAAAAA?!?

Nog för att jag i det klarvakna tillstånd som inträder precis före jag får "strömavbrott" och en elstöt och svimmar av har haft en mycket kristallklar del av mitt medvetande som säger till mig att nu, nu får jag ett anfall. Ett anfall av vad har man väl tänkt, men... Ibland känns det som att jag ska dö innan jag får det och då är jag väldigt rädd men överlämnar mig allt oftare liksom till det oundvikliga vilket är total kraftlöshet i hela kroppen, följt av ilningar och kolsyra, stickningar i tungan och sedan sugs jag in i en tunnel ungefär och then its lights out! Tills jag vaknar av att jag rytmiskt skakar... Ja, jag vet. Det tar inte en Einstein att se det, eller hur? Men det tar en mig till att inte fatta och ta mig själv på allvar, att dissa mina egna signaler. Jag är fucking amazing.

Har nu en remiss till neurologen och en order från läkaren att åka in med 112 om jag hinner få fler av dessa innan remissen hunnit tas itu med. Jahapp. Så snopet.

Vill bara dela med mig, jag är ganska chockad just nu tror jag och har inte landat i det. Läkaren pratade om att jag inte får köra bil, och jag har precis fått ett körkortspaket i julklapp... Jaja, nu får jag inte måla faan på väggen, men läkaren sa att det var solklart.

Ni vänner som kanske läser det här, förbered er på att jag kanske ringer och bubblar om det här. Tills jag begripit det själv.

Gods peace. S

4 kommentarer:

Be Witched sa...

Men kära nån!!!
Ja det var en chock onekligen.
Ännu större andledning att du är empatisk o mjuk mot dig själv och slutar slå så på dig själv...
Mina tankar o Hjärta är hos dig, hörs snart. Kram/Y

Unknown sa...

hej carro girl *ler*
ja en liten gågel viskade i mitt öra he he..
läste ditt inlägg låter inte kul men du e stark och klarar allt ;) många kramar
/stephanie ps hälsa la familia & elin om hon minns mig ;)

www.ickiz.blogg.se

Elin Jensdotter sa...

men gud, så att du hade ringt. låg och sov. är så fasligt trött nu för tiden. jag vet inte förrän på måndag vad det beror på...
vi får höras imorgon kväll.

kram

Lela sa...

Men Belulah! då måste jag köpa dig en sån där hjälm! Eller så gör jag en egen....av en melon! Nej men usch! RIng mig o prata om det förifan, detta är ett typiskt kype-klubbenämne! älskar dig